verjaardagsfeestjes

Kom de verjaardag van uw kinderen vieren in een natuurlijke en ontdekkingssfeer !

Algemene vermeldingen

🌿 Elke woensdag vanaf 14.00 uur Kom tot 17.00 uur de verjaardag van uw kind vieren met als thema de natuur. De middag bestaat uit een activiteit naar keuze, gevolgd door een snack van circa 1 uur.

🎂 Verjaardagsfeestje vindt plaats in de feestzaal die voor de middag tot uw beschikking staat. Ouders moeten de cake en drankjes meenemen die niet bij de prijs zijn inbegrepen.

🌤 In normale tijden vinden de activiteiten buiten plaats. Elk kind moet kleding hebben die geschikt is voor het weer en gesloten schoenen. Voor uitstapjes is een begeleidende volwassene vereist.

☔ Bij slecht weer (intense kou, zware regen, storm) passen we de activiteiten aan in de vorm van creatieve en speelse activiteiten gerelateerd aan het thema natuur binnenshuis.

🦠[COVID INFOS] We passen de animaties aan volgens de verplichte gezondheidsmaatregelen. De huidige maatregelen beperken groepen tot maximaal 10 kinderen

Prijs: 150 €

Onze formules

De prachtige zintuigen van de boselfen

7 tot 12 jaar oud
Maximaal aantal kinderen: 12

Laten we al onze goblin-zintuigen wakker maken om de magie van het bos te ontdekken, zoals de lokale bevolking die oplet en attent is naar de verrassende natuur.

Prijs: 150 €

Aan boord, zeeman !

7 tot 12 jaar oud
Maximaal aantal kinderen: 12

Laten we deelnemen aan een coöperatieve speurtocht om een ​​piratenkapitein te worden door een natuurpad te volgen dat wordt gekenmerkt door een reeks leuke en educatieve uitdagingen die als team moeten worden voltooid.

Prijs: 150 €

De avonturen van Panache de eekhoorn in het bos

5 tot 8 jaar
Maximaal aantal kinderen: 10

Laten we in de schoenen van een eekhoorn stappen tijdens een verhalende en leuke wandeling door het bos om intrigerende aspecten van zijn leven en dat van zijn vrienden gedurende het jaar te ontdekken.

Prijs: 150 €

Een dag op de ranch

5 tot 12 jaar
Maximaal aantal kinderen: 12

Wat dacht u ervan om de dag op de boerderij door te brengen met het verzorgen van de pony’s en galopperen door de velden? Scoubidou, Caramel en Chocolat wachten op je voor een wandelingen in het bos.

Prijs: 200 €